HANİMİŞ MİRAS?

Nerdesin?  Onlarca 'kız sen nerdesin?' mailim birkaç tanede  'nereye kayboldun' yorumum var yazılarımın altında. Demek ki m...

30 Kasım 2015 Pazartesi

İYİ Kİ DOĞDUM Kİ BEN

Ya girmeyecektim, kutlama, pasta derken baktım girdim 24 e. Hep o pasta gaza getiriyor beni onu görünce unutuyorum yaş attığımı falan grin ifade simgesi Kutlayan kutlamayan herkese teşekkür ederim. (Hadi gene iyisiniz kutlamayanlar sizede ettim teşekkür:)


Elim ayağıma dolaşıyor kutlama falan deyince. Süpriz parti var mesela diyelim. Görünce napayım tam bilemiyorum. Çığlık mı atayım, kahkaha mı atayım, gülümsesem yeter mi, hangisi uygun olur bilemiyorum. Bu sene parti  yoktu. Kafama bir taç taktım:


Evet aynen bu şekilde bir taç. Ve bütün gün evde dışarda böyle dolaştım. Baktım parti marti yok, bari dedim kendimi avutayım. Doğum günümdee prenses olayım. Dümdüz fönlü saçlarımın üstüne yerleştirdim koca tacı. Parti yokta, bir kutlama vardı. Akşam yemeğine falan çıktık. Garsonlar kafama bakarken sipariş alamadı. Gören bir döndü baktı falan ama çıkarmadım. Büyük bir alışveriş merkezine şarap falan almaya gittik mesela orada da taçla dolaştım. Anlam veremedi çalışanlar, diğer müşteriler genellikle gülümsediler. Benim deli olduğumu düşünenler kadar tatlı olduğumu düşünenlerde vardı sanırım. Özgüvenimi 500 feet deyken falan ancak görebilirsiniz. Canım  ne isterse onu yaparım. Prenses olacağım diyorsam olurum, her yerde de öyle dolaşırım. Kimseden çekinmem, ne derler diye düşünmem.

Sevgili 23..
Bana pek bişey verdiğin söylenemez. İtiraf ediyorum bende pek değerini bilemedim sanırım. Ama hayatımda dönüm noktaları falan açmadım seninde değerin bu kadardı üzgünüm. 24'e şans dile iyi dileklerini sun. Ve senden daha başarılı olsun diye dua et.
Yaşlandıkça daha anlamlı geliyor. (yaşlı dediysek rakam artışı yanlış izlenim uyanmasın:)

15 yorum:

  1. Benim ilgilim çeken herhalde senin bu kadar özgüvenli ve cesur oluşun.Mesela ben bütün gün taçla gezip herkesin bana bakmasına hayatta katlanamam.Bu bir sorun mudur sence? Öyle insanlara imreniyorum çünkü..
    Yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun o zaman :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok eğlenceliydi yalnız. O bakışlarda o kadar çok şey yakaladım ki ben milletten daha çok güldüm. Ahlaksız ve ayıp birşey yapmadığın sürece kimseden çekinecek birşeyim yok. Aslında millet ne der diye o kadar çok şeyden geri kalıyoruz ki. Teşekkür ederim sana çok tatlısın. Ama ben imrendiğin şeyi yapmaman için bir sebep göremiyorum. Bu bir sorun değil de sadece eksik yaşıyorsun. Çok şey kaçırıyorsun, yakalamadan tadını asla bilemeyeceğin şeyler hemde.

      Sil
  2. İyi ki doğduuunn!! taç olayına bayıldım bu arada iyi ki yapmışsın bi daha mı gelcez dünyaya canım aa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim (: Hayat çok kısa nasıl iyi hissediyorsak öyle yaşamak lazım. Seviyorum sizi ((:

      Sil
  3. Metoforik anlatımlarının hayatta da uygulaman güzel :)) Taç olayları süper. :))) Neyse yeni yaşın, yeni yıllarına mutluluklar katsın, mutlulukların, mutluluklarını kıskandırsın, doya doya güzel yaşlara, falan filan... :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya çok süper doğum günü mesajına başlamışsın falan filan diye bitirince yarım kaldım ((: Çok teşekkür ederim kutlamalarına çok mutlu oldum.

      Sil
    2. Falan filanları kötü değil benzer temenniler olarak görürsek :)

      Sil
  4. yeni yaşınız sağlık ve huzur getirsin bol da mutluluk bence o taçla iki kuş vurmuşsunuz hem siz mutlu olup eğlenmişsiniz hem görenler kadar biz okuyanlarda gözümde canlandırdım akşam saçını yeşile boyayan kızım kadar deli geldiniz bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim. Çok moda şimdi renkli saçlar, öğrenci bölgesinde yaşadığım için her taraf rengarenk. Çiçek çocuklar akımına benzedi. Bi daha mı gelcez dünyaya amaaaan ((:

      Sil
  5. 24'ün neresini kutlayacaksın arkadaş, hani tersi 42 filan olsa neyse :P
    duyan da bi şey sanar :P
    Mutlu senelerin olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla bana 24 bile koyuyor 42 olsa heralde kendimi odaya kilitleyip hatılatanıda duymayayım diye bağıra bağıra şarkı söylerdim :D

      Sil
  6. Çok tatlısın amaaa :D Ben olsam seninle bir selfie çektirirdim, onlar fırsatı kaçırmış :)

    Geç oldu ama mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen daha tatlısın :D Selfi için gelmediler de çaktırmadan fotoğraf çekenler vardı.
      Teşekkür ederim. Geçtiğim yıl çok b*ktandı inşallah bu güzel olur.

      Sil
  7. Yaaa bendeki şans bu kadar olur, ara verdim doğum gününü kaçırdım. Kaç hafta geçmiş şimdi " İyiki doğdun, bu yıl bütün güzellikler senin olsun" demek biraz zamansız oldu ama affına sığınıyorum... Ama bu senen o kadar da kötü geçmiş olamaz, bak blog açtın ve güzel yazıların ile insanların ilgisini çektin. En azından bunu bir artı olarak kaydedebilirsin canım. Öptümmmmm <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım saolasın senin geri gelmen de bana hediye oldu. Hadi bu da artı olsun bana (:

      Sil