HANİMİŞ MİRAS?

Nerdesin?  Onlarca 'kız sen nerdesin?' mailim birkaç tanede  'nereye kayboldun' yorumum var yazılarımın altında. Demek ki m...

27 Ekim 2015 Salı

YANIK KREMİYLE İNTİHAR ETMEK!

Bir laf var ya hani, gençliğimi geri verseler, ben yine onu saçma salak yerlerde harcarım, o yüzden hiç zahmete girmesinler, o misal benimde. Niye bu kadar saçma anı sahibi bir insanım bilmiyorum. Sürekli kendimi sorguluyorum. Yoo ben gayet mantıklı, akıllı bir insanım. Diğerlerine bakıyorum, onları niye bulmuyor bu absürtlükler (he evet senin içinde geçerli bu, senide buluyorsa bi yorum at da kendimi yalnız hissetmeyeyim, allah rızası için).

Lisede öss ye hazırlanabilmek için herkesin rapor aldığı dönemler, burnum için estetik operasyon yaptırdım. Fatih Sultan Mehmetle aynı burna sahip olmak 17 yaşındaki bir kız için çok zor olabiliyor.Burnum paravan görevi görüyordu resmen. Sağdan bakınca sol taraftaki manzara görünmüyordu. Eşşoğlueşşek hödük sevgilim, telefonla konuşurken burnum kaşınıyor dediğimde, kaşı kaşı bitmez o burun, ben kapatıyorum telefonu deyip dalga geçtiği içinde yaptırmış olabilirim. Çeşitli sebepler mevcut.



Burun yüzünden baş ağrısından duramadığım için okul çantamda bol miktarda ağrı kesici, öss stresini atabilmek için antidepresanlar, el kremleri ve bepanthen taşıyordum. Bepanthen in amacı da cilde iyi gelmesidir bu arada (güzellik için absürt kremlere para harcamayın bepanthen cilde hepsinden iyi geliyor.) Çok da samimi olmadığım ama sağımda solumda takılan bir kız arkadaşım, okula uğradığım bir gün çantamı istedi. Neden diye sordum haliyle. Başım ağrıyor, kafamı sıraya koymayayım, çantaya yaslarım dedi. İyi niyelti bir salak olduğum için verdim.  Yarım saat sonra uyandırmaya gittim, uyanmadı. Baktım ilaçlarım boş. Onu geçtim bepanthen tüpüde boş. El kremlerimi de yemiş!?? Dertden için yandıysa, yanık kremi bepantheni ye hadi, ona bir kılıf uydururum ben. Mübarek el kremlerimi niye yedin. Avucuna alıp, avucunu mu yaladın nasıl yaptın? Sen benim kozmatik ürünlerimin düşmanı mısın? Sen en güzel duyguların katili misin! Rujumu da yeseydin. Hakkını yemeyeyim rujumu yememiş Allahtan.
Okulda adam gibi hoca yok. Aldım kızı  omzuma karşıdaki hastaneye götürdüm. Başka bir hastanenin ambulansı geldi. Bindik, devlet hastanesine doğru çıktık yola. 
İlk defa ambulansa bindiğim için, ergen olduğum için, durumun vehametini anlayamadığım için, sağlık görevlisine baskı yaptım. Aç dedim sirenleri havamız olsun, ilk defa ambulansa biniyorum. Naaani naaani hoşuma gitti. 



Gittik hastaneye kızın midesini yıkadılar. Ailesini arayamıyorum telefonu nerde allah bilir. Girdim yanına sordum. Niye yaptın? Sebebini anlattı. Ama benim esas duymak istediğim el kremimi niye yediğiydi. Niye yaptın bunu bana. Bepanthenimden ne istedin? Şaka şaka vicdansız mıyım ben, hayat kurtardım. Ama kıl olmadım değil. Ne kıymetli kremin varmış demeyin, kaç gün okul harçlığı biriktirdim o kremleri alabilmek için, gittim plazadan en pahalı mağazadan aldım. 

2 gün önce okul gezisinde, otobüste 3 senelik sevgilisiyle yanyana koltuklara oturmuşlar. Hormonları tavana vuran erkek homosapien sevgilisi, bu kıza sırnaşmış. Hatta (beni nasılsa kimse tanımıyor yazabilirim) almış kızın elini kendi şeyine götürmüş. Bunu kendine yediremeyen zavallı dişi  homosapien sevgili, kızmış erkeğine. Ve yine bunu kendine yediremeyen dişimiz antidepresanlarımı içerek ve bepanthenimi yiyerek, el kremlerimide yalayarak, intihar etmeye karar vermiş. Hep bu erkeklerin şeyinden geliyor kadın milletinin başına ne geliyorsa da kızım ayrıl sende ne intihar ediyosun. Hayır intihar ediyosun adabına göre et, bepanthenimi niye yiyosun!

Travma yaşamış bir insana göre, ne kadar çabuk atlattığını görünce inanamadım. Sonrada önüne gelenle ilişki yaşadı. Hayattan çıkardığı ders, yanlış tepti yani. Benimse aklımda geriye kalan en büyük fotoğraf karesi, içtiği ilaçların listesini isteyen doktora, kremleri ve bepantheni gösterince, yaşadığı şoktan çarpılan surat ifadesi. Aradan seneler geçti ama hala el kremi kullanmıyorum. Alıyorum ama kullanamıyorum. Unutuyorum hep bi köşede. Hadi kız çabuk atlattı, millete vermeye bile başladı da benim travmamın hesabını kim verecek?


26 yorum:

  1. Tadı nasılmış sormadın mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sordum. Anladığıma göre, piştikten sonra dolapta unutulmuş balığa diş macunu sürülmüş gibi bişeymiş. Yarım saat falan anlattı. Ama kremler iyiymiş. Meyveli yoğurt niyetine yemiş galiba

      Sil
    2. kakaolusu olsa gideri olur mu miras

      Sil
  2. aa ben denerim bunu asla içimde şüphe bırakmam merak ettim tadı nasıl sen bunca yıl denemedinmi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam dene güzelse ekmek arasına sürüp bende yerim

      Sil
    2. çoluğunuz çocuğunuz var yapmayın sizide götüremem hastaneye :(

      Sil
    3. Bişey olmaz yurdum insanına

      Sil
  3. Tatlımmm bayıldım ya yazına traji komik :) hemen takibe alıyorum seni ):)::)

    banada beklerim burcumblogger.blogspot.com

    bu arada tadını denediyseniz yorumlarınızı bekliyorum :)

    Sana Büyük geçmiş olsun tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki tabak boş gönderilmez komşu sizede geliriz :D

      Sil
  4. Çok ilginç bir arkadaş(!) :D Gerçekten de olan senin kremlerine olmuş. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neyse helal ettim de hala sinirleniyorum insan krem yer mi ya!

      Sil
  5. yaa o kadar heycanlı okudumki nolcak sonunda diye. ne desem bilemedim. kız atlattıysa, sen de fazla takma kafana bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. atlattı tabi aşufte. olan bana oldu, hastaneden sonra habire kızın psikolojisiyle uğraştım bidaha intihar etmesin diye. Yanlız keşke ben uğraşmasaymışım nası gaz verdiysem sen daha iyilerine layıksın diye gitti daha iyilerinin hepsini denedi :D

      Sil
  6. Slm yazınızı bir kaç gün önce okudum ve unutamadım. El kremi yiyerek intihar eden kız -üzücü bir durum ama- beni dumura uğrattı. Böyle bir şeyi beynin arkalarına ötelemek çok zor hele bir de yazısını yazmışsınız ömür boyu peşinizden gelir unutturmaz kendini ;) Eglenceli bir yazıydı. (Tabi olayın içinde yaşamak zor olmalı onu ayrı tutuyorum) Diğer yazılarınızı da okudum,Rss abonelliğini aktif hale getiriyorum, sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İletişebilinirlik butonunu mail aboneliği için sanmıştım, yanılmışım, Rss yokmuş.

      Sil
    2. malesef şimdi birisi ne zaman öldürücem kendimi dese aklıma kremler geliyor. ne kadar saçma değil mi :D gülesim geliyor, yapma etme diyemiyorum

      Sil
  7. Şaka yapiyosun ya, bunun olduğuna inanmak istemiyorum:) ama çok acaip hikaye cidden. Sonradan cozutacagini tahmin ettim aslında, yalan yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende diyorum allahım niye hayatım saçma! demek ki anlatayım diyeymiş :D

      Sil
  8. Merhaba bloguna nerden geldim bilmiyorum. :D Aç havamız olsun sirenleri naninani de koptum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya allah göstermesin tabi de fırsatın olursa dene o ambulans olayını valla çok zevkli :D iyi yapmışsın bu arada hoşgeldin. Geçmiş yazılarada bak daha saçma anılarım var :D

      Sil
  9. O değil de "Piştikten sonra dolapta unutulmuş balığa diş macunu sürülmüş" tadı ne oluyor :) Balığa niye diş macunu sürüyorlar, sürüp de niye yiyor bu kız. bu nasıl bir benzetme. Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi.

    Error verdim :))

    YanıtlaSil
  10. Yazılarınıza bayıldım yalnız. Çok samimice ve hunharca. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hunharca? Kremlerim demi (: Hunharca yedi şıllık kremleri.
      Saol her zaman beklerim (:

      Sil
  11. çılgınca bir intihar denemesi ... bepantheni gördükçe (sık kullanırım) aklıma gelicek artık yandııımmm :) :)

    YanıtlaSil